KARRIERE

Hos oss i Premium Forsikring har vi alltid plass til den rette kollegaen.

Vi har alltid plass til den utholdende pioneren, kremmersjelen - kollegaen med et godt humør og en lidenskap for alltid å gjøre det beste for kunden!

Kunne du tenke deg å bygge en karriere hos oss?
Vårt team er bygget opp av mennesker som liker mennesker. Vi liker at mennesker er forskjellige og bestreber oss hver dag etter å skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.

Vi er relasjonsbyggere som har et ønske om å bli satset på, og derfor utvikle oss til å bli en av forsikringsbransjens fremtidige bautaer!

Hvem er vi?
Premium Forsikring formidler forsikring innen skade og person til privat- og bedriftsmarkedet. I dag er vi 5 ansatte på forsikring i tillegg har vi en som kun jobber med pensjon, sparing og plassering gjennom et eksternt agentur. Vi befinner oss i aldersspennet 25 – 54 år og utgjør en snittalder på 41 år. Alle med varierte bakgrunner og bred kompetanse.

På skadeforsikring har vi valgt å representere Codan Forsikring. Codan er vår hovedpartner. Selskapet eies av det globale britiske forsikringskonsernet RSA Group. RSA Group er et av verdens største forsikringsselskap og har rundt 17 millioner forsikringskunder fordelt over 130 land.

Når vi kommer til personforsikring har vi valgt Danica Pensjon til vår partner. Danica er et av Nordens ledende finanskonsern. Gjennom Danica kan vi skreddersy optimale personforsikringsløsninger til alt fra enkeltpersoner, familier og helt til nøkkelperson- og kompanjongforsikring til bedrifter.

Både Codan Forsikring og Danica Pensjon er selskap som representerer høy kvalitet i leveransen, og tør å tenke annerledes. Agentkanalen som Premium Forsikring er en del av er en satsningskanal for våre partnere.

Premium Forsikring

Forsikringsbransjen - En bransje i sterk utvikling!
Forsikringsbransjen er en særdeles spennende bransje, og befinner seg i en hektisk konkurransesituasjon. Det er mange tilbydere der ute, hver og en står fast med sitt påståtte konkurransefortrinn. Det kan fort være vanskelig for kunden å se helheten og holde fokus på hva forsikring egentlig handler om. Forsikring har som regel en pris før og etter skade. Vi ønsker at hver og en av våre kunder skal ta så beviste valg som overhode mulig.

Premium Forsikring er ute etter langvarige kundeforhold!
Vi er selve kontaktpunktet, et servicepunkt for våre eksisterende kunder.

Hos oss får du anledning å håndtere forsikringer til både privat- og bedriftsmarkedet. Arbeidsoppgavene vil bestå i å etablere nye kundeforhold, og bygge egen kundeportefølje som man skal forvalte og nyte godt av i fremtiden. Derfor er dette en karriere for deg som ønsker et langsiktig arbeidsforhold, en varig arbeidsplass med eierskap til dine kunder.

Premium Forsikring
Våre rådgivere håndterer hele salgsprosessen. Det er høy grad av proaktiv booking hvor hovedmålet er å få personlig møte med potensielle kunder. Likefult, når kundeforholdet er etablert, fungerer også hver og en av oss som hovedkontakt for egne kunders fornyelse og endringer underveis i forsikringsavtalene. Vi sparringspartnere i en eventuell skadesituasjon våre kunder kan befinne seg i. Arbeidsoppgavene og dagene er varierte! Dette er essensen i vårt konsept!

Hos oss er ikke kundeservice en avdeling, men en holdning hos hver og en ansatt!
Våre rådgivere tør skille seg ut, de har utholdenhet og evne til å skape positiv oppmerksomhet. Våre kollegaer er våre desidert viktigste konkurransefortrinn! Den tydeligste forskjellen for hvorfor kunden skal velge oss istedenfor konkurrentene.

Hos Premium Forsikring vil du altså være en del av et dynamisk team med en godt innarbeidet positiv bedriftskultur. Vi har en etablert salgsprosess godt tilpasset den enkelte kundes kjøpsprosess. Vi ønsker at du skal være en del av oss lenge! Vi har derfor et høyt fokus på personlig utvikling, både innen salgsteknikk, kundebehandling og selvfølgelig forsikringsfaget. Du vil få egen plass i åpent landskap i lyse trivelige lokaler midt i Sandvika sentrum, 50 meter fra togstasjonen.

Kunne dette være noe for deg? Eller er du bare nysgjerrig og vil vite mer?

Ta kontakt med Daglig leder Magnus Dahlby på telefon 45 80 40 42 eller send noen ord om deg selv på e-post magnus@premiumforsikring.no

Premium Forsikring

Ustikt fra taket på kontoret vårt i sentrum av Sandvika
Premium Forsikring

Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder.
Vi strekker oss langt! Er du fornøyd, er vi fornøyd! Les mer

Kontakt oss

  • Addresse: Rådmann Halmrasts Vei 9, 1337 Sandvika

  • Telefon: (+47) 24 02 24 03