Ledige stillinger

Våre rådgivere setter sin stolthet i å strekke seg lengst mulig når forsikringstilbudet skal gis, når avtalen er inngått OG når avtalen skal fornyes.

Premium Forsikring samarbeider med Codan Forsikring, Danica pensjon samt Vertikal helse og tilbyr forsikringsløsninger både i privat- og bedriftsmarkedet. Både skadeforsikringer, personforsikringer og helseforsikringer. Codan Forsikring er Skandinavias 3. største forsikringsselskap og 100 % eid av det globale britiske forsikringskonsernet RSA Group.

Rådgiver

Kunne du tenke deg å være med på en spennende reise med oss i Premium Forsikring?

Vi etablerer kontorer i Sandvika sentrum, og har mål om å bygge opp et robust og godt lokalkontor for regionen. Vi skal være kjent i markedet og assosieres med kvalitet, kompetanse og entusiastiske medarbeidere, som skal strekke seg langt for at hver og en kunde skal være fornøyd!

Vi ønsker å komme i kontakt med en utpreget relasjonsbygger! En lagspiller som er villig til å strekke seg langt for den enkelte kunde.

I stillingen som rådgiver vil du kunne tilby konkurransedyktige forsikringsløsninger til både privat- og næringslivsmarkedet. Arbeidsoppgavene vil være å utadrettet salg av forsikringsavtaler etter skreddersøm. I tillegg skal du bygge, utvikle og ivareta din egen kundeportefølje.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med Magnus Dahlby:
Telefon: 45 80 40 42
E-post: magnus@premiumforsikring.no


Premium Forsikring

Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder.
Vi strekker oss langt! Er du fornøyd, er vi fornøyd! Les mer

Kontakt oss

  • Addresse: Rådmann Halmrasts Vei 9, 1337 Sandvika

  • Telefon: (+47) 24 02 24 03