OM OSS

Vi skal være et friskt pust og det beste valget for personlig forsikringsrådgivning! Er du fornøyd, er vi fornøyd!

Premium Forsikring AS er et forsikringsagentur med kontorer i Sandvika i Bærum. Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder.

Vi er til for deg som setter pris på personlig betjening og en varig oppfølging i valget av forsikringsleverandør. Vår kompetanse, lokalkunnskap og tilstedeværelse vil gi deg trygghet for best mulig totaløkonomisk forsikringsløsning over tid. Premium Forsikring AS er en agent og formidler forsikringer i samarbeid med Codan Forsikring. Codan Forsikring er vår forsikringsgiver og eies av det globale britiske forsikringskonsernet RSA Group. RSA Group er et av verdens største forsikringsselskap og har rundt 17 millioner forsikringskunder fordelt over 130 land.

Daglig leder og Grûnder av Premium Forsikring AS er Magnus Dahlby. Han har drevet med rådgivning og formidling av forsikring siden 2001. Han etablerte selskapet i oktober 2015, hvor målet er å bygge opp et lokalt og stabilt forsikringskontor assosiert med kvalitet og høy fagkompetanse.

Premium Forsikring

Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder.
Vi strekker oss langt! Er du fornøyd, er vi fornøyd! Les mer

Kontakt oss

  • Addresse: Rådmann Halmrasts Vei 9, 1337 Sandvika

  • Telefon: (+47) 24 02 24 03