MINE SIDER

Ved hjelp av BankID får du full tilgang til dine forsikringsavtaler her

GRØNT KORT

Hvis du er uheldig og kommer ut for et trafikkuhell, må du i enkelte land ha et trafikkforsikringsbevis for å kunne dokumentere Ansvarsforsikring. Ved å bestille Grønt kort får du et internasjonalt trafikkforsikringsbevis som gjelder i hele Europa. Skal du kjøre med tilhenger eller campingvogn i for eksempel Tyskland må du sørge for å ha med Grønt kort også for denne, da Tyskland har innført selvstendig ansvarsforsikring for tilhenger og campingvogn.


Vi sender deg Grønt kort gratis ved å trykke på knappen nedenfor. Vi anbefaler at du bestiller minst 2 uker før du reiser, så er du sikret at du mottar dette i tide.

REISEFORSIKRINGSBEVIS

Reiseforsikringkortet bør medbringes ved alle reiser ettersom det fungerer som dokumentasjon på reiseforsikringen. Dersom du reiser til EU/EØS-land (med unntak av Norden eller Sveits) må du ta med Europeisk helsetrygdekort. Se bestilling av dette lenger ned via Helsenorge.no. 

Fyll inn forsikringstakers navn og avtalenummeret reiseforsikringen din står på. Skriv deretter ut arket, og klipp ut kortet langs den stiplede linjen. Hvis du har familieforsikring kan du skrive ut et kort per navn.

HELSETRYGDKORT

Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett til dekning av nødvendig helsehjelp i et annet EØS-land på samme vilkår som oppholdslandets egne statsborgere. Kortet bør du ha med deg dersom du skal oppholde deg midlertidig i et annet EØS-land eller i Sveits. Knappen nedenfor tar deg videre til Helsenorge.no hvor du kan lese mer utfyllende om dette.