PRIVATFORSIKRINGER

Vi formidler skadeforsikringer for CODAN FORSIKRING og personforsikringer fra DANICA PENSJON

BILFORSIKRING

Vi leverer en av markedets beste bilforsikringer.
Ansvarsforsikring er obligatorisk for alle eiere av motorkjøretøy i Norge. 
Delkasko forsikrer deg mot brann, tyveri, glasskader og redning
Kasko dekker skader på egen bil. Valgbar 10, 15 eller 21 dager dager hvis bilen din må på verksted etter en skade
Kasko Pluss gjelder for kjøretøy som har gått mindre enn 200.000km. Denne dekningen gir ubegrenset leiebil med tilsvarende bil du har behov for. Maskinskade er også dekket, med utvidet dekningsomfang elementer i ordinær kasko. 

EGEN TESLAFORSIKRING   

Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere hvis du har et uhell med Teslaen din. I samarbeid med Tesla tilbyr vi InsureMyTesla – en egen spesialdekning, og vår beste bilforsikring for privatkunder med Tesla.

HUSFORSIKRING

Kasko husforsikring dekker selve bygningen, tilknyttede ledninger og hageanlegg. Vår Hus Pluss forsikring gir økte beløpsgrenser ved skade. Den dekker flere typer skader utover standarddekningen. Den dekker merkostnader til klimavennlige tiltak utover de som er påkrevd. Dersom håndverker eller entreprenør gjør feil, er du forsikret i opptil 10 år mot skader som følger av det. Vannskader fra utett våtrom omfattes også, dette gjelder rom som ligger vegg i vegg eller under våtrom. Angrep fra kakerlakker, veggedyr, skadeinsekter, rotter, mus, hussopp eller råteskader er også dekket. 

INNBOFORSIKRING

Innboforsikringen har en god og bred dekning. Den dekker skade på innbo og løsøre ved brann, vann, tyveri og naturskade. Med innbo menes tingene du har hjemme og som du "bor med", som blant annet møbler, elektriske apparater, klær, bøker, og bruks- og pyntegjenstander. Løsøre er ting som ellers hører til i hjemmet uten at vi direkte kan kalle det innbo, som sykler, barnevogn, verktøy og sportsutstyr. Familiens sykler er også dekket i vår innboforsikring både for tyveri og hærverk. Innbo Pluss er vår beste innbodekning. Med denne forsikringen dekkes flere typer uhell og de fleste forsikringssummene mer enn dobles i forhold til standarddekningen. 

ØNSKER DU TILBUD PÅ FORSIKRING?

REISEFORSIKRING God reiseforsikring er et "must" på reise. Lang varighet, stort dekningsomfang og leiebildekning.

REISEFORSIKRING

Reiseforsikring standard dekker de vanligste behovene man har på reise. Forsikringen gjelder for ferie-, fritids- og tjenestereiser, og det er ingen krav om at du må reise utenlands. Du er vel så mye dekket enten du skal en tur på butikken eller på hytta. Via vårt samarbeid med alarmsentralen SOS International er du sikker på å få best mulig hjelp når du trenger det i utlandet.
Reise Pluss er vår beste reiseforsikring. Du er dekket for alt som inngår i standardforsikringen - pluss litt til. Du får økte forsikringssummer og flere dekninger. Forsikringen passer for deg som skal på reise med lang varighet, ha med deg mye bagasje eller om du skal leie bil på ferieturen. Vi dekker bl.a skade på leiebil (CDW) slik at du med trygghet kan takke nei til dyre tilleggsforsikringer når du er på tur. 

FRITIDSBÅTFORSIKRING

Fritidsbåtforsikring er ikke påbudt, men alle som ferdes på sjøen bør ha en god forsikring. Båt kan fort bli en veldig dyr hobby om ulykken er ute. Vi tilbyr alt fra ansvarsforsikring, delkasko, kasko og kasko pluss. Vår ordinære kaskoforsikring gir full erstatning for mast og rigg uavhenging av båtens alder. Det samme gjelder drev og drivlinje. Vår beste dekning Kasko Pluss omfatter også skader på motor frem til den er 10 år gammel. 

BOBILFORSIKRING

Fra telt og sovepose til bobil med egen dusj og do. Livet forandrer seg hele livet – derfor dekker vår beste bobilforsikring skade på fortelt, tilbygg og platting. Du får bobil som leiebil ved skade og vi har gode løsninger i dekningsomfanget for avbrudt bilferie. 

HYTTE OG FRITIDSHUSFORSIKRING

Ikke glem å forsikre feriestedet. Med vår hytteforsikring er du fullverdiforsikret. Det vil si at ved en totalskade dekker vi kostnader til å gjenoppføre hytta, uten aldersfradrag eller fradrag for slitasje.

FORSIKRING AV VETERANKJØRETØY

Det er en fryd å dra på tur i en gammel og velholdt bil. Er du en av de heldige eierne av en vakker veteranbil, har du sikkert også erfart at det er dyrt. Vi kan tilpasse forsikringsdekningen og kostnaden utfra behovet ditt. Har du en bil som har passert 30 år, er i god original stand og som du bruker av og til, er veteranbilforsikringen vår en god forsikring.

DYREFORSIKRING

Det er ikke bare bilen og boligen som trenger forsikring. Hund og katt gir oss mye selskap og glede, men hvis noe skulle skje med dyret kan kostnadene løpe raskt. Vår dyreforsikring gir deg dekning for tap og de plutselige utgiftene. Dyreforsikringen tar for seg veterinærutgifter, dødsfall, avlivning og forsvunnet hund. 

MOTORSYKKELFORSIKRING

Alle på to hjul er svært sårbare på veien. Velt, påkjørsler, ulykker. En MC er også lett å stjele. Du trenger en god forsikring. Motorsykkel-forsikringene våre er fleksible og vi anbefaler å sikre deg best mulig.

VERDISAKSFORSIKRING

Den eksklusive klokken du unnet deg. Kameraet. Det flotte smykket du fikk eller bunaden. Ting er kanskje ikke det viktigste her i verden, men enkelte ting koster oss litt mer å miste enn andre.
Har du verdifulle ting som du er ekstra redd for, kan det være lurt å kjøpe en verdisakforsikring. Forsikringen gjelder uansett hvor du er i verden, og dekker tap, tyveri og nesten alle plutselige og uforutsette skader.

ØVRIGE SKADEFORSIKRINGER

Vi tilbyr forsikring til det meste du måtte "pådra" deg. I tillegg til de vi til nå har nevnt på siden har vi følgende forsikringer:
  • Ulykkesforsikring
  • Mopedforsikring
  • Snøscooterforsikring
  • Tilhengerforsikring
  • Campingvognforsikring

PERSONFORSIKRINGER

"Testvinner Norsk Familieøkonomi"

BARNEFORSIKRING

Denne forsikringen er en av markedets beste barneforsikringer. Kåret til testvinner i Norsk Familieøkonomi 2 år på rad. Forsikringen er av de mest komplette og til en skreddersydd fornuftig pris. Dekker barna også etter at de har blitt voksne

DØDSFALLSFORSIKRING

Har du tenkt over hva som skjer med økonomien til dine nærmeste dersom du faller fra? En viktig del av husholdningens inntekt forsvinner, mens utgiftene stort sett er de samme som før. Denne forsikringen gjør livet litt enklere økonomisk for de som blir sittende igjen.

UFØRHET TOTAL

Langvarig uførhet kan få store økonomiske konsekvenser. Mange uføreforsikringer utbetales først ved varig arbeidsuførhet. Det kan ta mange år før du blir erklært varig ufør. I mellomtiden kan du risikere å få store økonomiske problemer. Denne forsikringen gir engangsutbetaling ved erklært uførhet, men starter i tillegg etter 12 måneders sykmelding med utbetalingene. 

UFØRERENTE

En uførerente er en forsikring som gir rett til månedlig utbetaling ved arbeidsuførhet på grunn av sykdom eller skade. Utbetalingen starter etter 12 måneders sykmelding og vedvarer til man fyller 67 år. Sikrer deg mot et stort fall i økonomien ved overgang til arbeidsavklaringspenger. 

KRITISK SYKDOM

Hvert år rammes mange av kreft, hjerteinfarkt og hjerneslag. Blir du alvorlig syk har du andre ting å tenke på enn økonomien din. Dette er en forsikring som gir deg rask utbetaling og sparer deg for økonomiske bekymringer når den fatale diagnosen er stilt.

KJØNNSNØYTRALE PRISER

Finansdepartementet har vedtatt forslaget om kjønnsnøytrale priser. Derfor differensieres det ikke lenger på kjønn. 

ØNSKER DU TILBUD PÅ FORSIKRING?